Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
bostuin waar het licht adembenemende momenten geeft- zonlicht in de tuin natuurlijke vijver in grote parktuin wandelen in eigen grote parktuin met natuurlijke vijver luchtwortels van de prachtige boom Taxodium distichum in grote parktuin schaduwrijke tuinplant in bosdeel van grote parktuin de echte tulpenboom met haar bijzondere blad als grote boom bij natuurlijke vijver -florera.nl

een grote parktuin met een natuurlijke vijver en bosdeel.

Een grote parktuin met een natuurlijke vijver en bostuin.

Wat een geweldig moment om te beleven zodra je terug bent in een tuin die je hebt ontworpen en door de opdrachtgevers volledig wordt uitgevoerd. Daar wordt je helemaal blij van! Eerder ontwierp ik een grote parktuin waar al een bestaande vijver met bosachtige deel aanwezig was.
Echter was er nog veel te doen in dit deel. Nu na een jaren regelmatig mijn opdrachtgevers tuinadviezen te hebben gegeven, begint de bostuin rondom de vijver er echt geweldig uit te zien.

De grote bestaande bomen worden uitgelicht en het zonlicht kan spelen met diverse elementen in dit deel van de grote parktuin.

bostuin waar het licht adembenemende momenten geeft- zonlicht in de tuin

adembenemende momenten door zonlicht in bostuin rondom vijver-florera.nl

Naast het tuinontwerp ook regelmatig adviezen ter plaatse.

Een bestaande tuin heeft vaak meer nodig dan alleen een tuinontwerp te maken. Deze grote parktuin had al een natuurlijke vijver met een prachtige beplanting rondom. De vijver en beplanting rondom liggen op het achterste gedeelte van het perceel en had eigenlijk geen prioriteit.

Echter na samen een rondje te hebben gemaakt bleek al gauw dat er toch wel wat hulp in de vorm van tuinadviezen welkom was. Én ik vind het hartstikke leuk als opdrachtgevers dan ook deze adviezen ter harte nemen. Niet alleen de voortuin en het eerste deel van deze grote parktuin zijn aangepakt, maar ook de natuur rondom de natuurlijke vijver. En langzaam zie je dan dat tuinadviezen die opgevolgd worden een grote meerwaarde hebben voor de wensen van de opdrachtgevers. Nu kan men rondom de natuurlijke vijver wandelen en genieten van uitzichten.

wandelen in eigen grote parktuin met natuurlijke vijver

heerlijk wandelen, onthaasten en tot rust komen in eigen grote parktuin.

 

natuurlijke vijver in grote parktuin

adembenemend uitzicht vanaf bosdeel over natuurlijke vijver van grote parktuin

Samen werken aan verbindingen,  harmonie, balans en een prachtige parktuin.
Zo geeft rust ruimte en ruimte rust. Een motto dat veel van mijn opdrachtgevers al kennen.

Wil je ook een tuin van Florera?

Ben je geïnspireerd door deze tuin en wil je ook jouw droomtuin realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met mij via onderstaand formulier.

Met een natuurrijke groet,

Marjan de Koning.

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Naam
  Telefoon
  E-mailadres
  Bericht
  Upload je foto's of bestanden via mijn WeTransfer pagina

   
  Neem contact op