Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
Slide 29

Tuinaanleg: een arboretum als een nieuwe droomtuin

Tuinaanleg nieuwe landelijke droomtuin! Na tuinontwerp en beplantingsplan nu tuinaanleg met begeleiding van Florera.

Een doordacht tuinplan via Florera tuinarchitect laten maken werpt altijd vruchten af. Je bespaart behoorlijk wat tijd en geld, want wij reiken je de juiste weg hierin aan.

Ik ben blij te melden dat mijn opdrachtgevers ook zo enthousiast zijn met hun nieuwe tuin.Na een goed doordacht tuinontwerp met beplantingsplan en tuin lichtadvies te hebben gemaakt, konden we nu starten met de tuinrenovatie van deze nieuwe tuin. Zie bovenstaand de resultaten van de opbouw van de nieuwe landelijke tuin.

Wens van de opdrachtgever: meer kunnen genieten van echte natuur in de tuin. Door onze expertise in mooie exclusieve beplantingen wilde de opdrachtgever graag door Florera de tuinrenovatie laten verzorgen. De vijver aanpassen en dichter bij het woonhuis halen, zodat tijdens alle jaargetijden men van water in de tuin kan genieten. Ook ’s winters vanuit de woonkamer.

In de tuin stonden prachtige volwassen bomen en heesters. Deze wilde men uiteraard graag behouden, maar de beplanting rondom moest aangepast worden. Ze was verouderd en verwilderd.
Ook kon men in de oude situatie niet echt van terrassen genieten, vanuit het woonhuis keek men op de eettafel en dat weerhield hen ervan om echt de tuin in te kunnen kijken en genieten.

Na een leuk kennismakingsgesprek heeft de opdrachtgever ingestemd om een nieuw tuinontwerp te laten maken door Florera. Uiteraard behoorde hier ook een doordacht beplantingsplan en lichtadvies bij. Tevens adviezen kleurstellingen in deze nieuwe tuin en hier hoort dan ook een advies t.a.v. verhardingen bij. Met al onze jarenlange kennis hebben wij dit met veel plezier gerealiseerd. Daarnaast hebben we offertes voor onze opdrachtgever aangevraagd, zijn gestart met de realisatie van de tuinaanleg en geven we hier ondersteuning bij.
Je kunt het geheel volgen op ons blog en deze site.

Een doordacht tuinplan van Florera

Een doordacht plan via Florera tuinarchitect te laten maken werpt altijd vruchten af. Je bespaart behoorlijk wat tijd en geld, want wij reiken je de juiste weg hierin aan. Meer informatie? Neem gerust contact op via onderstaand formulier.

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Uw naam
  Uw telefoon
  Uw E-mailadres
  Uw Bericht
   

  Met een natuurrijke groet,
  Marjan de Koning
  Florera

  ©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden..

  Neem contact op