Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Tuinadvies, tuinaanleg gedeelte tuin-tuinrenovatie via Florera tuinen ea. buitenruimtes. Gardenadvise and gardenimplementation in the Netherlands, Marjan de Koning. tuin met blik op landschap, boerderijtuin met lange zichtlijnen tuinarchitectuur. Spelen voor kinderen tuin, tuinadvies FLORERA tuinen ea. buitenruimtes, Marjan de Koning. tuinadvies en tuinaanleg, tuin Uden. 1ste tuinaanleg dag tuin Erp. tuinmachines in het werk met tuinaanleg FLORERA tuinen ea. buitenruimtes. siergrassen en buxus beplantingen in boerderijtuin landelijk gebied Noord Brabant. Tuin beplantingsplan compositie boerderijtuin Erp. Boerderijtuin landelijk gebied, tuinaanleg na tuinadvies. Florera-Marjan de Koning. tuinregie na tuinadvies gedeelte tuin. Kinderen en dieren in tuin, tuinadvies met tuinaanleg. team tuinspecilaisten via FLORERA tuinen ea. buitenruimtes.

Duurzame vertrouwensrelatie met client

Met nog wat spierpijn van de tuinaanleg werkzaamheden gisteren, schrijf ik dit stukje vandaag op mijn TUINBLOG en laat ik u een paar schitterende foto’s zien die voortkwamen uit onze gezamenlijke inspanning in een TUIN te NOORD-BRABANT, THE NETHERLANDS. Dit behoorlijk grote domilicie waar hartelijkheid en het woord welkom voorop staat is eigendom van een Nederlands ondernemersechtpaar te Erp.

Ik streef er naar om een vertrouwensrelatie op lange termijn met elke tuin en of buitenruimte opdrachtgever op te bouwen. Dat lukt mij aardig, tijdens deze 18 jaren dat ik bezig ben met Florera.
Het geeft mij de energie om mijn passie als aardbolbekleder via tuinen ea. buitenruimtes verder uit te bouwen. Of het nu een kleine binnentuin, een stadstuin, een bedrijfstuin of een particulier bezit is, als de eigenaars respect hebben en openheid durven te geven, help ik hen graag verder om tot een heerlijk geheel te komen, dat exact bij hun past.
Rond de jaren 2005 tot ergens in 2011 was het heel normaal dat een tuin opdrachtgever mij een tuinbudget gaf en dat na een tuinontwerp ik, Marjan de Koning, met een tuin team van professionals aan de slag kon gaan. Nu ligt dat weer even anders. De ervaring van de veranderingen heden ten dage, vind ik alleen maar prettig om weer te herhalen na zoveel jaren, en up te daten.
Het is heerlijk om te ervaren dat tuinbezitters weer graag een oogje in het zeil houden, of zelfs meehelpen om hun tuin helemaal zo te krijgen zoals ze zelf in gedachten hebben, én zeker binnen het tuinbudget wat te besteden is.
Er is veel meer contact met elkaar en voldoening voor de opdrachtgever op deze manier.

Tijdens ons eerste contact vraag ik altijd naar een persoonlijk gesprek. Bij mij draaide alles altijd al in het leven om persoonlijkheid, persoonlijk geluk en privacy. Hierbij de behorende warmte, harmonie en welzijn. Dit is tijdens de laatste jaren alleen maar belangrijker geworden.
Daarom wens ik altijd een 1ste gesprek persoonlijk met u, dat de eerste stap is naar een samenwerking waaruit iets groots ontstaat. Meer welzijn, meer geluk en harmonie met een tuin die helemaal op uw leven is afgestemd.

Via FLORERA kan ik u met elk aspect van uw tuin en of andere buitenruimte helpen om tot dat succes te komen wat u wenst! Van een bodemonderzoek tot en met een volledig tuinontwerp en/ of de tuinaanleg…
Hierbij is mijn opdrachtgever vaak mijn beste collega.

Oog en oor hebben voor de wensen van de tuin opdrachtgever, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en het respecteren van gemaakte afspraken zijn hierbij van groots belang. Ik zorg voor uw belangen en ik zorg ervoor dat al uw wensen aangaande de tuin, de tuinaanleg en het tuinonderhoud gerealiseerd worden.
Een tuin ontwerpen en aanleggen is 1, maar daarna het tuinieren en het bijbehorende onderhoud is 2.
Is uw tuin schitterend aangelegd in de afgelopen jaren, maar heeft uw nog veel te veel onderhoud en de daarbij behorende kosten of is de tuin niet uitgevoerd conform uw wens…laat de tuin dan bijstellen via een doordacht tuinadvies via Florera. (contact via: 0031 (0)626364036 of info@florera.nl
Is uw tuin verouderd en zijn er altijd wéér die kosten waar u ’s nachts wakker van ligt…Mijn expertise is beplantingen…Ik help u graag naar een onderhoudsvriendelijke tuin met weinig kosten.

Op dit moment lopen er vele opdrachten, van klein naar groot, waaronder deze in de regio Noord Brabant (Uden-Gemert-Veghel). Maar ook te Weert komt u mij weer tegen, in Eindhoven, Waalre en Westerhoven.

Graag tot ziens..
Altijd bereid.
Marjan.