Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Bijzondere tuinplanten in beplantingsplan FLORERA tuinen ea. buitenruimtes van Nl. kwekerijen. TUINFESTIVAL CHAUMONT SUR LOIRE voor tuingenieters, kunstgenieters of liefhebbers in DE TUIN in vier seizoenen-tuinen en FLORERA tuinarchitectuur. Pers bericht JPW lichtarmaturen in Nederland via florera.nl in DE TUIN in vier seizoenen. Presentation in magazine DE TUIN in vier seizoenen from lighting designer JPW France en FLORERA tuinen ea. buitenruimtes Planten zoals Cistus in tuinontwerp florera.nl, en in DE TUIN in de vierseizoenen-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes Bijzondere tuinplanten zoals Trillium in botanische tuinen Utrecht als ook in de tuin van Florera Heeze Niet alleen een tuin in nederland, maar ook tuinen internationaal in DE TUIN in vier seizoenen magazine

De tuin in vier seizoenen.

Er bestaat een tuin tijdschrift/ magazine in Nederland dat volledig gerealiseerd wordt door professionele mensen en bedrijven.

Het tijdschrift bestaat al heel erg lang en begint langzaam een collectors item voor natuurliefhebbers, tuinmensen, vakmensen in de tuin wereld te worden.
Vroeger onder de naam De Tuin Exclusief, tegenwoordig met een modernere naam: DE TUIN in vier seizoenen.

Als tuinontwerper vind ik het een bijzonder interessant tijdschrift, dat heerlijk weg leest.
Ook zeker voor amateurs of tuinliefhebbers die niet in ons beroep zitten. Mensen die meer willen weten of gewoon alleen maar willen genieten van de schitterende collages-advertentie’s-coole foto’s -reportages-en of verhalen.

Ik probeer dan ook zo vaak mogelijk met florera.nl deel te nemen aan editie’s. Niet alleen om mijn eigen bedrijf te promoten, maar zeker ook om te helpen dit bijzondere tuinblad te behouden voor de toekomst. En zoals ik nu het gevoel heb, ben ik niet de enige die dit blad zo bijzonder vind, want het wordt dikker en dikker. Alleen maar goed. 🙂

Ook nu weer heb ik eraan deelgenomen met een kleine presentatie om de tuinverlichting van de Franse lichtontwerper JPW onder de aandacht te brengen. Tuinverlichtingen die ik bijzonder mooi vind en graag in mijn tuinontwerpen toepas. Omdat ik regelmatig in Zuid Frankrijk aanwezig ben voor ’n opdrachtgever met een tuin in Frankrijk (Nederlanders in Zuid Frankrijk) ben ik sinds korte tijd ook hét adres die de armaturen importeert voor directe verkoop.
Ook indien ik ondersteuning nodig heb om het juiste armatuur te bepalen op een plaats in tuin of woonhuis kan ik bij het huis JPW-groupe terecht.

Inmiddels is de zomereditie van DE TUIN in vier seizoenen in de bus gevallen.
Hierbij een paar mooie foto’s van presentaties deze keer.

Ik zou zeggen: koop ‘m gauw en laat u:
Veraangenamen-Verrijken en Verrassen!

Geniet ervan,
Zoals ik zeker ga doen.

Met sfeervolle tuingroet,
Marjan de Koning.