Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
Slide 29
Slide 30
Slide 31
boomhut om zelf te bouwen in de tuin, tuinontwerp-tuinadvies bureau Noord Brabant. Modern tuinhuis op stelten in vijver.

De boomhut is weer helemaal hot

In de afgelopen maanden hebben meerdere tuin opdrachtgevers, waar ik een tuinontwerp en of tuinadvies voor aangeleverd heb, mij gevraagd om in hun familietuin een boomhut idee aan te reiken. Omdat zij in een gedeelte van hun tuin een ruimte voor hun kinderen willen realiseren en hier een boomhut willen bouwen.

Is het een jeugdherinnering of ’n wens van nieuwe creativiteit?

Vele bouwarchitecten en tuinarchitecten hebben zich al gericht op een heus tuin-boomhut-boomhuis ontwerp. Op de hele wereld zijn er al velen. Dat loopt van ‘n kleine boomhut gerealiseerd van wilgen takken of ’n grotere eco boomhut tot een heus luxe boomhuis waar je in kunt overnachten of dineren. Ook super mooie ontwerpen van futurisch modellen zijn uitgekristalliseerd. Zelfs met uitkijk vide.

Met name in Frankrijk en Spanje bestaan er veel, maar ook in Japan of New Zeeland komen ze voor.

Hierbij een paar voorbeelden van een bijzondere boomhut-tuinhuis in boom-spiegelhuis-vogelnest-cocoon treehouse-botanische boomhut om in tuin zelf te bouwen of alleen maar van te genieten. Wie weet doet u een idee op.