Beurs Eigen Huis 2015 met Florera in jaarbeurs Utrecht.

Florera op de beurs om u te helpen geluk en comfort te bereiken.

Om tot een sprankelende en echt werkende tuin rondom uw droomhuis te komen, is een tuinplan via een tuinontwerper van groot belang. Mooi.. ,om al die bloeiende plantjes te zien, maar het gaat niet om de kleur of de bloei. Het gaat om de balans en harmonie van de compositie in de ruimte én niet te vergeten: de balans en harmonie van de bodem. De tuin of andere buitenruimte in dit geval.

Naast de volgende belangrijke zaken, zoals: hoe lang bloeit je plant, wordt de plant veel te groot maar geeft niet voldoende bloei, heb je wel voldoende privacy, een rare punt in jouw perceel waar je geen raad mee weet, en… hoeveel werk heb je aan de tuin, of kun je wel echt genieten als je ’s avonds thuis komt van je werk of dien je dan problemen oplossen en heb je téveel tuinonderhoud, is het ook van groot belang dat de tuin, de compositie en de bodem in balans en harmonie zijn. Want let op; hier komt een erg belangrijke tip: Planten nemen niet goed hun voedingsstoffen op indien de balans verstoord is, en dat is nogal eens, heden ten dage met al die landbouwstoffen en chemische middelen die aanwezig zijn. Met Florera zijn dit allemaal zaken, waar ik; Marjan de Koning/ Florera, jou graag mee help. Met mijn ruim 20 jarige kennis in het ontwerpen en het op een doordachte manier, daarnaast kundig realiseren van tuinen ea. buitenruimtes, help ik je met veel plezier om deze zomer de meeste prachtige tuin te hebben en ervan te genieten.

Vanaf het begin dat ik bezig ben in dit vak, heb ik mijn focus gelegd op diverse tuinstijlen. En na ruim 20 jaar vakvrouw te zijn, kan ik aantonen dat ik iedere tuinbezitter een “koning ter rijk” kan laten zijn.

Met een behulpzame en natuurrijke groet,

Marjan de Koning.