Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
tijdschrift Groei en Bloei en tuinverlichting villatuin met tuinverlichting Florera tuinarchitect en exclusieve tuinverlichting armaturen tuinsfeer moderne strakke tuin met tuinverlichting tuinverlichting in plan terras restaurant tuinverlichting in doordacht tuinontwerp Exclusieve armaturen tuinverlichting via Florera tuinarchitect weergaloze tuinverlichting in Nederland via FLORERA tuinen ea. buitenruimtes weergaloze villatuin met tuinverlichting tuinarchitect Marjan de Koning regio Eindhoven verzorgd advies terras restaurant. tuinverlichting in compacte tuin Veldhoven na tuinplan florera.nl tuinverlichting in compacte tuin Veldhoven tuinpad met exclusieve tuinverlichting

Artikel tuinverlichting in de tuin tijdschrift Groei en Bloei.

Tuinverlichting in een villatuin, landelijke tuin, stadstuin of op het terras van uw restaurant:
Waar wel en waar niet, tips voor lichtplan en diverse exclusieve lichtarmaturen. Het tijdschrift Groei en Bloei presenteert deze maand een prachtig artikel erover waar ik met veel plezier aan mee heb gewerkt.
Hier een voorproefje, direct te lezen waarom tuinverlichting zo belangrijk is. Ook de beleving van een schitterend lichtarmatuur van een Frans lichtmerk waar Florera de exclusieve importeur voor Nederland van is.

sfeervolle lichtarmaturen
tijdschrift Groei en Bloei en tuinverlichting

Emotie, beleven en meer welzijn in de tuin of op het terras:
Een tuin is emotie, beleven, ervaren in een extra ruimte als verlengde van uw huis, kantoor of restaurant. Dat hoort een fijne emotie en heerlijke ervaring te zijn die meer welzijn brengt. In een zwart gat kijken tijdens de maanden dat het vroeg donker is, geeft niet echt deze ervaring. Zo ook niet in de zomermaanden wanneer we allemaal tot laat buiten leven. Tuinverlichting is belangrijk om meer te kunnen genieten van samen zijn met vrienden, familie of gezin en meer welzijn te ervaren.

Tuinontwerp met lichtplan:
Tuinverlichting die een kermis van uw tuin of terras restaurant maken is geen pretje. Het gaat niet om de hoeveelheid licht, maar om licht op de juiste plaats en met de correcte functie.
Daarom is een doordacht plan tuinverlichting zeker belangrijk.

Verlichting dient niet alleen voor een groter welzijn van uw gasten, uw gezin en u persoonlijk, maar dient ook voor ieders veiligheid en routing.

Tijdschrift Groei en Bloei:
Lekker lezen tijdens vrije tijd met de paasdagen? Koop dan het nieuwste tijdschrift Groei en Bloei, want dat ligt dan inmiddels in de winkels en hier vind u als eerste aanzet goede tips, mooie licht armaturen en waarom wel en geen tuinverlichting.

Uw tuin, restaurant terras of bedrijfstuin en meer genieten, emotie en welzijn:
Denk je aan een update van je eigen privé tuin, of misschien wel aan een hele nieuwe tuin? Kan ik je helpen met een weergaloze sfeer bijv. op het terras van uw restaurant te creëren?
Of wens je eens een bijzonder exclusief lichtarmatuur in uw tuin van een echte lichtkunstenaar?
Ik denk graag met je mee.

terras restaurant advies parasol, tuinverlichting- florera.nl
Tuinarchitect Florera ontwerpt plan voor restaurant.

Het begint met een belletje of mij een mailtje geven, dan zal ik daar snel op reageren: Mail mij of bel: 0031 (0)626364036.

Met een natuurrijke groet,
Marjan de Koning.

©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden.