Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Een schitterende exclusieve tuin met mooi bloem en onderhoudsvriendelijk-tuinplan Florera.nl deep colours flowering plants in gardendesign-landscaping Florera makes a dream come true with special plants in garden-florera.nl Exclusieve tuin in Nederland- Tuin in Frankrijk met bijzondere tuinplanten en tuinadvies-florera.nl Nederlanders in Frankrijjk met een tuin-Bijzonder tuinplan of tuinadvies via FLORERA.NL Schitterende tuin met witte bloemen na tuinadvies van FLORERA.-MAGNOLIA type Bijzonder tuinplanten in tuin Nederland alsook in en tuin Frankrijk-florera tuinadvies. Alsof iemand een kantje eraan heeft gezet--blad van Broussonetia boom voor tuin-florera.nl moie bloemen van bijzondere tuinplanten in tui via Florera tuinen ea. buitenruimtes. Schitterende afbladderende bast op oudere leeftijd heeft de Stewartia-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes Veel bloemen en schitterend bloem spectakel in de juni tuin na doordacht tuinplan via Florera tuinen ea. buitenruimtes Transport bomen naar tuin in buitenland via Nederlandse kwekerij-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes Mooie zachte kleuren in tuin na doordacht tuinplan van Florera tuinenontwerp bureau. Bijnzondere volwassen bomen gereed voor transport- tuin Frankrijk-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes. Tuinplant met bijzondere witte klokjes vroegzomer om heerlijk te genieten in tuin na tuinplan via FLORERA.NL

Activeer de bodem van je tuin

Activeer de bodem van jouw tuin en los je problemen op

Ik heb al heel wat tuinplannen gemaakt in de afgelopen 19 jaar. Tijdens het traject adviseer ik mijn klanten ook meestal om een advies uit te laten brengen over de status van de bodem in hun tuin.
Een weergaloos tuinplan is uiteraard nuttig, maar in een tuin begint het altijd met een goede bodem.

Of het nu om een tuin in Nederland of om een tuin in Zuid Frankrijk gaat, het maakt niets uit. Waar we ook zijn op deze aardbol, voor een goed resultaat dienen we de bodem met schimmels en bacteriën te enten. Hierdoor wordt op een natuurlijke manier de bodemstructuur verbeterd.

Hoe meer activiteiten in het bodemleven, des te gezonder de tuin zal zijn. De combinatie van de diverse micro-organismen zoals bacteriën, gisten, schimmels en Mycrorrhizae’s is onmisbaar in een gezond bodemsysteem. Voor de afbraak van bijv. een organische stof, werken de schimmels, gisten en bacteriën altijd met elkaar samen. Zo zorgen ook diverse schimmels en bacteriën er samen voor dat schadelijke en ziekteverwekkende bacteriën onderdrukt worden.

U bent welkom voor iedere tuinwens en tuinprobleem in binnen en buitenland

Voor iedere tuinwens en tuinprobleem ben je bij mij, Marjan de Koning welkom.
Ik help je graag!. Met een professioneel tuinadvies,  een volledig tuinplan, of direct pragmatisch met een tuininrichting, c.q. een tuinrenovatie.

Een paar jaar geleden heb ik deelgenomen in een Nederlands bouwteam in Zuid Frankrijk. Door mijn gespecialiseerde kennis in bijzondere beplantingen en bodem structuren wordt ik ook veel gevraagd om oplossingen te bieden voor Nederlanders met een huis en tuin in Zuid Frankrijk. Omdat daar de bodem heel anders is dan hier in Nederland en een tuinrealisatie in Frankrijk ook allemaal een beetje anders gaat.

Op bezoek bij kwekerijen om inspiratie op te doen

Met een rondje in de Jeep, op één van de kwekerijen die mij altijd in het tuinseizoen helpen, heb ik ook nu weer veel tuininspiratie opgedaan. Het was een heerlijke dag! Dan wil ik er wel graag even bij vermelden dat dit een regelmatig terugkerende actie is. Én dan bedoel ik: mijn bezoeken aan kwekerijen in Nederland en de omgeving, zoals ook kwekerijen in België en Frankrijk.
Ik maak regelmatig een rondje om mij voor te bereiden en nieuwe inspiratie op te doen.
Voor de tuinklanten waar ik op dat moment een tuinontwerp met beplantingsplan aan het realiseren ben, of voor potentiële klanten. Niet alleen op de bekende kwekerijen, maar ook op nog hele kleine gespecialiseerde kwekerijen, zowel hier in Nederland als in het buitenland.

Én altijd weer zijn er nog steeds verrassingen en is het een heerlijkheid! Zoals ook vandaag weer op Boomkwekerij Den Mulder. Ik gun je graag een kijkje ik de kwekerij, ik heb wat prachtige foto’s verzameld van tuinplanten die in een kleine tuin, een modern tuin of een landelijke tuin passen.
En zowel in een tuin in Nederland als ook ergens anders in Europa of de wereld.

Ik help je graag om een mooie en gezonde tuin te realiseren

Voor een gezonde tuin met een schitterend bloemspel, het gehele jaar rond, help ik je graag verder.
Er zijn meerdere wegen naar Rome…dus ik stel altijd voor om samen even contact te hebben, dan kan ik luisteren naar jouw wensen en kunnen we kijken waar ik je het beste mee van dienst kan zijn.

Misschien met een bijzonder beplantingsplan, of een los tuinadvies…of misschien wel met een volledig tuinplan?

Indien je vragen hebt, neem dan even contact met me op.

Hier reik ik je al een heel klein beetje inspiratie aan, via een paar prachtige bloeiende bomen en struiken, die ik vandaag gezien heb, aangevuld met een paar foto’s genomen in de tuinen van mijn klanten. Ze zijn geschikt voor een tuin in Nederland, Frankrijk, België, Spanje en op nog veel meer plaatsen op deze wereld.

Ik wens je veel plezier,
met een natuurrijke groet,

Marjan de Koning.